فطيرة البوريك التركى يا جماعة تحفة
المكونات:
دقيق و لبن رايب للعجن و لبن بودر و رشة سكر و رشة ملح و لكيلو الدقيق نص كوب سمنة و ملعقة كبيرة خميرة فورية
الحشو:
لحمة مفرومة معصجة
فلفل اخضر
ممكن نضيف معاها ميكس تشيز بس انا مضفتهاش
ملح و فلفل و بهارات سبايسى
نعجن الدقيق عادى جدا و لما العجينة تلم معانا نسيبها تخمر و بعدين نشكلها كور و نحشيها باللحمة المعصجة و نسيبها نص ساعة تخمر تانى و ندهن وشها بيض مخلوط بفانيليا و ملعقة نسكافية و نرش على ابوش سمسم كتير و على فرن حامى و مش بتاخد وقت نص ساعة و تلاقيها تمام و بألف هنا
المكونات:
دقيق و لبن رايب للعجن و لبن بودر و رشة سكر و رشة ملح و لكيلو الدقيق نص كوب سمنة و ملعقة كبيرة خميرة فورية
الحشو:
لحمة مفرومة معصجة
فلفل اخضر
ممكن نضيف معاها ميكس تشيز بس انا مضفتهاش
ملح و فلفل و بهارات سبايسى
نعجن الدقيق عادى جدا و لما العجينة تلم معانا نسيبها تخمر و بعدين نشكلها كور و نحشيها باللحمة المعصجة و نسيبها نص ساعة تخمر تانى و ندهن وشها بيض مخلوط بفانيليا و ملعقة نسكافية و نرش على ابوش سمسم كتير و على فرن حامى و مش بتاخد وقت نص ساعة و تلاقيها تمام و بألف هنا
اكلات تركى،بوريك تركى،طريقة عمل البوريك،البوريك بالحمة المفرومة،فطير تركى،فطاير محشو لحمة مفرومة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق